3 greșeli de îngrijire și coafat care pur și simplu îți smulg părul

.

Ai senzația că-ți cade părul foarte mult? Momentan nu apela la suplimente sau seruri speciale, e posibil chiar tu să fii de vină! Evită aceste greșeli de îngrijire și coafat care-ți smulg părul.

[gallery ids="2434769,2434770,2434771,2434772,2434773"]

Nu suporți să ai părul încurcat și ți-l periezi de mai multe ori pe zi? Periajul în exces dăunează și este rețeta sigură pentru păr rupt sau smuls din rădăcină, mai ales dacă nu descurci părul pe secțiuni începând cu vârfurile.

La fel, periajul părului ud, fără niciun fel de soluție care ajută la descurcarea părului, este rețeta garantată pentru fire smulse.

Citește și:

Cum să-ți reinventezi coafura când nu ai timp să te speli pe cap

Cum să-ți usuci părul dacă vrei volum care să reziste

Ai prostul obicei să te joci cu părul? Iei câte o șuviță și tot o răsucești, tragi de ea, când te concentrezi la birou la ceva, stai de vorbă cu o prietenă. Ori poate așa ai senzația că-ți păstrezi buclele…

În primul rând astfel părul se îngrașă mai repede, apoi prin manipulările repetate fire din șuvița respectivă sunt smulse din rădăcină.

Îți prinzi părul foarte strâns și foarte des în coadă de cal, spic, coadă împletită sau cocuri. Presiunea pe care o aplici pe rădăcina firului de păr este imensă, și, sincer, nu ar trebui să te miri că după acest tip de styling elasticul de păr e plin de fire, ori la primul periaj ai senzația că-ți cade jumătate de păr.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton