3 vedete care nu recunosc că şi-au făcut rinoplastie

 Florentina Liutic
.

Intervenţiile chirurgicale estetice sunt deseori ascunse de persoanele publice, fie că vorbim despre vedetele de la noi sau de la Hollywood.

 

Uitându-ne pe fotografiile vedetelor publicate de-a lungul timpului, vedem cum schimbările sunt evidente. Aşa i s-a părut şi medicului estetician Florin Juravle. Iată ce a avut de declarat în acest sens:

 

 

Halle Berry – Cu un nas din ce în ce mai îngust

 

„Nu știu dacă vorbim despre schimbări intervenite din cauza înaintării în vârstă, modificari normale la nivelul fizionomiei, însă este evident că Halle Berry are acum un nas mult mai îngust decât în trecut”, spune chirurgul estetician.

 

 Halle Berry

 

Angelina Jolie – Un nas mai mult decât perfect

 

Angelina Jolie a dezvăluit multe aspecte legate de viaţa sa , mai puţin faptul că ar fi trecut pragul vreunui medic estetician. Actriţa a recunoscut recent doar că a avut nevoie de o reconstrucţie mamară post masectomie.

 

Medicul roman are o altă opinie: „Sigur, are un nas operat. O operaţie făcută foarte bine, dar este o operaţie. Nu cred că un simplu make-up profesionist şi niște lumini pot ajuta atât de mult „.

 

 Angelina Jolie

 

Jennifer Grey

 

Vă aduceţi aminte de actriţa care a interpretat rolul principal în pelicula „Dirty Dancing”? Era tipa aceea drăguţă, dar care avea un nas destul de… pronunţat în raport cu celelalte părţi ale feţei.

 

„Cine a reușit să-i facă acriţei acest nas este, cu siguranţă, un artist. Iată o rinoplatie foarte reușită, chiar dacă nu este recunoscută”, a conchis chirurgul platician, dr. Florin Juravle.

 

Jennifer Grey

Informaţii despre medicul Florin Juravle, găsiţi pe: https://www.facebook.com/drjuravle.chirurgieestetica

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton