4 trucuri de îngrijire a pielii pentru un decolteu frumos

Pielea de pe gât și decolteu necesită îngrijire aparte. Se ridează și se pătează ușor, este mai sensibilă, și alături de pielea de pe mâini îți trădează rapid vârsta, sau chiar mai poate adăuga ani în plus. În acest sens, iată câteva trucuri de îngrijire a pielii pentru un decolteu frumos.

Ca și în cazul tenului, pasul principal de îngrijire a pielii gâtului și decolteului este demachierea temeinică dimineața și seara, indiferent că ai purtat sau nu machiaj.

Apoi, așa cum aplici crema de față este important să o distribui și pe gât și decolteu, sau poți folosi un produs special creat pentru această zonă.

Desigur, modul în care aplici crema este esențial. Niciodată mișcările nu sunt de sus în jos. Aplicarea cremei este și un masaj cu efect de lifting.

Citește și:

4 greșeli de machiaj când porți ochelari de vedere

Cum să-ți îngrijești părul după ce te-ai spălat pe cap

Acesta se realizează cu degetele mic, inelar, mijlociu și arătător lipite, pornind din plex către clavicule, desenând un fluture, și de la clavicule în sus către mandibule.

Dacă ai gușă sau început de gușă poți masa zona respectivă cu spatele palmei, folosind aceleași degete descrise anterior, cu mișcări rapide, de jos în sus, alternând mâinile. Cum vezi că face un jucător de box profesionist la sac, doar că în sens invers.

De dorit ar fi să folosești o cremă care are factor de protecție sau să vii suplimentar cu o cremă sau loțiune cu protecție SPF 50.

Când îți faci gomaj evident nu trebuie să neglijezi zona gâtului și decolteului. Recomandăm un produs de exfoliere delicat, care nu are particule gomante mari, și o formulă hidratantă.

La plajă nu neglija gâtul și decolteul, crema de protecție solară SPF 50 este obligatorie.

Soarele e principalul factor de îmbătrânire a pielii iar această zonă a corpului se arde, se pătează și se irită ușor.

Soarele usucă pielea ceea ce se traduce prin apariția mai rapidă a ridurilor, însă și alcoolul are același efect.

Ce produs pe care îl utilizezi zilnic cu maximă plăcere are alcool? Parfumul! Evită să-ți dai cu parfum pe gât și decolteu.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton