3 sfaturi pentru a gasi rochia de seara perfecta

 Diana Munteanu
.

Cand trebuie sa participi la o petrecere importanta, trebuie sa gasesti cea mai buna rochie. Rochia potrivita va face ca toate privirile sa fie indreptate catre tine, avand capacitatea sa iti scoata in evidenta toate detaliile fizice si sa iti ascunda defectele.

Exista mai multi factori de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi rochia potrivita. Puteti cere o sugestie unei persoane in care aveti incredere in ceea ce priveste gustul si cunostintele legate de fashion, dar, in primul rand, trebuie sa luati in considerare tipul evenimentului la care veti participa. Mai trebuie sa tii cont de nuanta tenului, de croiala care te avantajeaza si de culoarea rochiei. Dar sa le luam pe rand.

Cere ajutorul prietenilor

Ori de cate ori faceti cumparaturi pentru cea mai buna rochie de seara, nu trebuie sa mergi singura. Chiar si cand cumparati online, este indicat sa solicitati o parere avizata, asa ca o sugestie din partea celei mai bune prietene poate fi de folos. Prietenii de incredere intotdeauna vin cu sfaturi valoroase si ofera opinii impartiale cu privire la modul in care anumite rochii arata pe tine. Solicitarea unei a doua opinii este esentiala si pentru a vedea modul in care alti oameni va vor percepe in timp ce participati la petrecere.

Identificati exact tipul evenimentului

Daca nu te imbraci in functie de ocazie, poti arata ca un clovn. Atunci cand participi pentru prima data la o petrecere de seara, alegerea celei mai potrivite rochii poate parea o sarcina dificila. Intr-o astfel de situatie, poti alege o rochie la baza gatului sau cu un decolteu cat mai mic si cu maneci. O astfel de tinuta se va potrivi perfect oricarui tip de petrecere. Culorile mai inchise sunt cele mai des alese si, daca nu exista cod de imbracaminte la petrecere, poti alege cu incredere o rochie neagra.  Daca participati la petreceri informale, puteti alege o rochie in nuante luminoase care va va scoate in evidenta.

Nu este nevoie sa arati prea multa piele

Purtarea unei rochii de seara este o arta care trebuie invatata si practicata. Nu este nevoie sa arati prea multa piele. Cea mai buna metoda este de a mentine un element de mister si, totodata, sa ai un aer seducator. Daca iti expui umerii si spatele, trebuie sa iti acoperi picioarele si invers. Daca porti o rochie lunga cu bretele, poti opta in partea de jos pentru o crapatura care sa iti evidentieze piciorul atunci cand pasesti. Nu exista reguli batute in cuie, asa ca iti poti folosi propria creativitate pentru a avea o tinuta sexy.

Trebuie sa alegi o combinatie de culori care sa iti avantajeze tenul si culoarea parului. Fii atenta la toate detaliile pentru a evita sa ai un aer vulgar in incercarea de a construi o tinuta sexy.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton