3 remedii naturale antimătreață

Mătreață, scalp uscat? Apelează cu încredere la aceste 3 soluții naturale, sunt foarte eficiente și sigur le ai în casă!

Bicarbonatul de sodiu face minuni pentru păr și scalp. Este un foarte bun agent de curățare a scalpului și ajută la menținerea hidratării acestuia.

Trebuie doar să masezi la nivelul scalpului o lingură de bicarbonat, clătești și repeți la nevoie. Chiar dacă nu ai mătreață, poți face acest proces preventiv, o dată la două săptămâni.

Citește și:

SOS păr degradat: masca naturală care se prepară în casă

Tratament antimătreață cu ulei de cocos și semințe de schinduf

Uleiul de măsline e bun în salate dar și pentru păr. Încălzește câteva linguri de ulei de măsline extravirgin și masează scalpul delicat.

Apoi distribuie uleiul și pe lungimea firului de păr. Învelește părul cu un prosop și lasă uleiul să acționeze 15 minute. La final, spală-ți părul și bucură-te de strălucirea sa.

Aloe vera vindecă uscăciunea scapului, elimină bacteriile ce duc la apariția mătreței și funcționează ca un balsam hrănitor.

Un singur ingredient și trei efecte senzaționale pentru sănătatea și frumusețea părului tău!

Dacă nu ai acasă o plantă de aloe vera, cumpără un gel de aloe vera, neapărat organic.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton