Trucuri pentru ruj rezistent și buze la fel de pline ca Jessica Chastain

 Cristescu Catalina
.

Îți place foarte tare un ruj cremos și nu știi cum să îl faci să reziste mai multă vreme pe buze? Ai vrea buze cu mai mult volum, așa ca Jessica Chastain, dar forma lor naturală nu te ajută? Pune în practică aceste trucuri.

[gallery ids="2406800,2406808,2406807,2406806,2406805,2406804,2406803,2406802,2406801"]

Citește și:

Hidratare pentru o piele de regină

Ashley Graham – frumusețe all black

Nu doar tenul sau pielea corpului are nevoie de exfoliere, ci și buzele! Astfel obții buze mai pline, iar rujul va arăta mai bine, fără cojițe inestetice sau buze crăpate.

Poți folosi un produs special creat pentru exfolierea buzelor, ori îți prepari tu acasă un amestec exfoliant dar în același timp hidratant: o linguriță de miere de albine sau ulei de cocos în care adaugi puțin zahăr.

La lip stain nu ne mai batem capul, căci rezistă pe buze vreme îndelungată, dar ce facem cu rujurile cremoase? Întâi, conturează-ți buzele cu creion, apoi colorează cu aceasta întreaga suprafață a buzelor.

Aplică ruj, tamponează ușor cu un șervețel buzele, aplică din nou ruj și tamponează delicat. Dă-te a 3 a oară cu ruj,  și peste șervețel aplică pudră de față, dar nu în cantitate mare. În felul acesta fixezi rujul care nu mai migrează în afara conturului și rezistă mai mult decât de obicei.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton