Zodiile care vor rămâne însărcinate în anul 2018

 Pirvu Cristina
.

Anul 2018 se anunță a fi unul prosper. Multe femei vor rămâne însărcinate unele chiar pentru prima oară. Iată sub ce semn zodiacal vor fi!

Zodiile care vor rămâne însărcinate în anul 2018 – Fecioară


Fecioarele vor deveni mame în anul 2018. Deși, eşti o persoană care critică şi îşi expune nemulţumirile prea mult, partenerul tău te face mai fericită ca niciodată și uitați de toate problemele pe care le-ați avut vreodată. E vremea bebelușilor!

Zodiile care vor rămâne însărcinate în anul 2018 – Balanță

Deşi nu eşti adepta comunicării atunci când ai o problemă cu cineva, anul 2018 vine cu o schimbare în acest sens. Comunici din ce în ce mai bine cu parteneru tău, iar relația voastră va căpăta un nou sens, căci îi vei face lui cea mai mare bucurie. Vei rămâne însărcinată!

Zodiile care vor rămâne însărcinate în anul 2018 – Scorpion

Anul acesta eşti mai hotărât ca oricând să renunţi la compromisuri în numele iubirii. Dacă îţi este sortit să fii cu persoana cu care te-ai implicat într-o relaţie, atunci cel mai probabil nu e nevoie de sacrificii pentru a face ca lucrurile să funcţioneze între voi. Vrei să ai parte de dragoste în egală măsură cu cea pe care o oferi, pentru că tu atunci când iubeşti eşti dispus să dai totul! Vei avea parte așadar de o bucurie, căci a lăsat dragostea să îți inunde sufletul: un bebeluș

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton