Zi mare pentru Leo Messi! Astăzi se căsătorește cu Antonela Roccuzzo

 Popescu Alexandra
.

Zi mare pentru Leo Messi. Fotbalistul se căsătorește, astăzi, cu iubita sa Antonela Roccuzzo, împreună cu care are doi copii.

Leo Messi va spune pentru prima dată da, după mai bine de 9 ani petrecuți alături de Antonela. Nunta va avea loc în Argentina, la Rosario, iar la eveniment sunt așteptați 260 de invitați, dar și 150 de jurnaliști care vor urmări în detaliu fiecare mișcare a starului Barcelonei.

Nunta va începe la ora 19:00 și pentru că Messi își dorește ca toată lumea să fie în siguranță, a angajat 300 de agenți de securitate.

Citește și: Rihanna a știut pe cine să aleagă! Cine este noul iubit al artistei și cu ce se ocupă?

Potrivit sport.es, Antonela va îmbrăca o rochie de mireasă semnată Rosa Clasa, iar Leo un costum de ginere semnat Armani. Atmosfera la nuntă va fi întreținută de solista de cumbia Princesita Karina, iubita lui Kun Aguero, şi trupa Romabi.

Leo Messi (30) și Antonela Roccuzzo (28) sunt împreună din anul 2008 și au doi băieți: Thiago, în vârstă de 4 ani, și Mateo, în vârstă de un an.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton