Xenia Deli, moldoveanca care l-a cucerit pe Justin Bieber, s-a căsătorit cu un bărbat cu 36 mai bătrân. Cum a arătat rochia de mireasă și nunta de 1 milion de euro

 Popescu Alexandra
.

Apariția în videoclipul lui Justin Bieber a făcut-o celebră, însă căsă­toria cu un om de afaceri din Egipt a transformat-o pe Xenia Deli (27) în una dintre cele mai urmărite moldovence de pe Instagram.

Frumoasa basarabeancă născută în orașul Tighina, din Republica Moldova, a trans­format visul american în istoria unui top-model de succes. Viața Xeniei Deli s-a schimbat radical la vârsta de 21 de ani, când, în timpul unei vizite în Statele Unite, a fost remarcată de un fotograf. „Am plecat în SUA, așa cum o fac mulți tineri de la noi din țară, prin intermediul programului Work and Travel. Lu­cram chelneriță când m-a găsit fotograful Gavin ONeill, a declarat Xenia pentru publicația ea.md. Din acel moment, au început să curgă contracte peste contracte și apariții în cele mai importante reviste internaționale, astfel că, într-o perioadă destul de scurtă ca model, Xenia Deli a reușit mai mult decât orice fată venită din est. „Cele mai de succes colaborări ale mele, cu siguranță, sunt campaniile publicitare pentru renumitul brand de lenjerie Victorias Secret și  coperta revistei Sports Illustrated, a declarat chiar ea într-un interviu pen­tru fashionguide.md. Însă adevăratul succes l-a cunoscut abia în 2015, când a reușit să treacă un casting la care au participat zece fete și să-l seducă pe Jus­tin Bieber în videoclipul piesei „What do you mean?. „Am filmat mai întâi scena în care eram întinsă pe pat, iar el cânta – am făcut asta destul de mult timp. Și da, Justin Bieber sărută foarte bine, a mărturisit Xenia în Harpers Bazaar. După această colaborare, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână într-un club, astfel că s-a speculat multă vreme că ar forma un cuplu, ves­te care, bineînțeles, le-a înfuriat teribil pe fanele artistului, Xenia fiind chiar amenințată cu moartea.

VIAȚĂ DE LUX

După episodul cu Justin Bieber, Xenia a ținut din nou prima pagină a presei internaționale în momentul în care a anunțat că s-a căsătorit. Bărbatul care a cucerit-o pe frumoasa moldovean­că este un cunoscut om de afaceri din Egipt, pe care l-a cunoscut la începutul anului 2016, prin intermediul unor pri­eteni, după cum a spus chiar ea într-un live pe contul de Instagram. Mai mare cu 36 de ani decât ea, Osama Al-Sha­rif a fost atât de vrăjit de Xenia, încât, după doar trei luni, a cerut-o de soție, oferindu-i nu doar un inel cu diamante, ci și un Bentley, ca să nu mai vorbim de multe alte daruri cu care a răsfățat-o. Probabil a fost una dintre cele mai scur­te logodne, asta pentru că, după două luni, a urmat o nuntă fastuoasă, evalu­ată la un milion de euro. Ceremonia a avut loc la crama Santo Wines, în satul Pyrgos, de pe insula Santorini, la apu­sul soarelui, cu vedere spre ocean, așa cum Xenia visa, iar rochia de mirea­să a fost desprinsă parcă din poveștile cu prințese. „Rochia a fost cusută de celebrul designer Zuhair Murad. Am văzut-o, am probat-o și am și cumpă­rat-o, fără să mai alerg prin magazine și să sper că voi găsi ceva mai bun. Așa e și în viață, a declarat celebrul mo­del în emisiunea „O seară perfectă, a postului Acasă, din Moldova. Însă nu a fost prima dată când Xenia a îmbrăcat rochia de mireasă. În 2011, aceasta s-a căsătorit cu un cetățean american pe care l-a cunoscut în timp ce lucra pe post de chelneriță, dar presa moldove­nească scrie că totul ar fi fost doar pen­tru obținerea cetățeniei. Acum, Xenia are lumea la picioare, iar pe contul de Instagram, unde o urmăresc 800.000 de persoane, își expune viața luxoasă la care nici nu visa în urmă cu șapte ani.

Adina Vîlcea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton