Victor Slav, Bogdan Vlădău şi Jorge, așa cum nu i-ai mai văzut până acum. Vor fi jurați la „Bravo, ai stil!”

 Popescu Alexandra
.

În Gala din această sâmbătă a show-ului Bravo, ai stil!', difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, producătorii emisiunii le-au pregătit o surpriză uriaşă concurentelor! În platoul show-ului vor fi trei bărbaţi şarmanţi, râvniţi de femeile din România, stilaţi şi mereu cu apariţii impecabile în diferite contexte.  Victor Slav, Bogdan Vlădău şi Jorge vor avea o misiune deloc uşoară: să aprecieze punctual apariţiile fetelor.

Impresia artistică pe care acestea le-o vor lăsa celor trei  şarmanţi bărbaţi va cântări în evaluarea finală. Cei trei vor putea oferi calificativul „Îmi place' sau „Nu îmi place'. Concurentele care primesc  cel puţin două calificative pozitive vor beneficia de 3 puncte în plus, pe lângă cele oferite de membrii Juriului.

Tematică propusă în această sâmbătă, „Strălucirea anilor `20' şi alegerile vestimentare ale fetelor îi va pune în dificultate pe cei trei bărbaţi, comentariile la adresa outfiturilor fiind de-a  dreptul surprinzătoare. Presiunea competiţiei, dar şi prezenţa bărbaţilor din platou amplifică starea de tensiune şi emoţiile cocurentelor, care îşi scot toate armele din dotare pentru a primi punctele bonus.

Atent până la cel mai mic detaliu în ceea ce priveşte concurentele, Victor Slav începe dezbaterea despre a avea sau a nu avea stil,  o remarcă bine ţintită despre prima faţă care păşeşte în faţă juraţilor.

„Ne plac fetele cu glezna subţire şi gamba bine lucrată!',  a spus  acesta, vizibil impresionat de formele fetei.  Susţinut de Jorge şi de Bogdan Vlădău, acesta a continuat să expună câteva criterii pe care trebuie să le îndeplinească o femeie cu stil.

„Din punctul nostru de vedere, al bărbaţilor, o femeie cu stil nu înseamnă să fie doar îmbrăcată bine. Stilul înseamnă mult mai mult: atitudine, cei 7 ani de acasă,  diplomaţie!'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton