Viața dură și plină de griji i-a motivat pe Ionuț și Mariana din Echipa Războinicilor de la „Exatlon” să dea totul pentru a câștiga

 Adina Vilcea
.

Dorința de a câștiga și de a demonstra că au abilități de campioni îi motivează total pe concurenții din Echipa Războinicilor să lupte până la ultima suflare, unii dintre aceștia intrând pe câmpul de luptă, la duel cu rivalii lor, chiar și accidentați, riscând astfel eliminarea din competiție. Acesta a fost și cazul lui Ionuț, cel care și-a ajutat echipa în cea de-a treia ediție Exatlon' să reducă diferența semnificativă între cele două tabere.

Și Mariana, surpriza din acest concurs, este una dintre cei mai duri atleți, cu un background sportiv cu greutate, aceasta făcând sacrificii enorme de-a lungul carierei sale pentru a ajunge o campioană.

Viața plină de lipsuri i-a călit pe cei doi concurenți din Echipa Războinicilor să își ducă nobil fiecare luptă împotriva rivalilor din Echipa Faimoșilor, chiar și în cele mai extreme condiții. Înainte de proba de marți seara, difuzată la Kanal D, discursul motivațional al lui Ionuț i-a ridicat moralul Marianei, amintindu-i acesteia motivul pentru care se află în competiție.

Arată pentru ce ai venit aici! Arată-i copilului tău ce înseamnă competiția. Dormim afară, dormim în casă, suntem o echipă. Trebuie să trecem și prin bine, și prin rău. Noi am trecut și prin greu, am fost învățați cu greul; am plecat de jos, am dormit pe cartoane, prin scări de bloc. Noi o să câștigăm! Ați înțeles?', a spus acesta.

„Exatlon' continuă săptămâna aceasta, competitia va putea fi urmărită patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Adina Vîlcea

Foto: PR

Citește și:

Soţul Magdei Vasiliu, revoltat peste măsură: „Îmi venea să îl calc în picioare!'

Are peste 160 de intervenții estetice, iar acum și-a scos 4 coaste! Cum arată bărbatul

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton