Vedetele au strălucit la premiera filmului Octav. Iată cum s-au îmbrăcat Andreea Raicu, Laura Cosoi sau Ana Ularu

 Popescu Alexandra
.

Filmul OCTAV a avut aseară premiera de gală. Peste 4000 de oameni, printre care s-au aflat și personalități de marcă din domeniul culturii, mass-media și vedete din showbiz, au umplut până la refuz Sala Palatului din București, pentru a urmări în premieră cel mai așteptat film românesc al anului, OCTAV.

Regizat de Serge Ioan Celebidachi, produs de Adela Vrînceanu Celebidachi, și avându-i în rolurile principale pe Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Alessia Tofan și Eric Aradits, OCTAV a impresionat publicul prin subiectul sensibil al prețuirii amintirilor, prin jocul impecabil al actorilor, prin imaginea extraordinară semnată de Blasco Giurato (câștigătorul Oscarului pentru Cinema Paradiso) și prin coloana sonoră excepțională, semnat de Vladimir Cosma.

Citește și: Cătălin Botezatu, cucerit de Adelina Pestrițu la premiera filmului Octav. Cum ș-a făcut apariția frumoasa brunetă

A fost cea mai mare premieră de gală a unui film în România, OCTAV generând un interes considerabil în rândul publicului. Atmosfera premierei s-a intensificat în momentul sosirii pe covorul roșu a lui Marcel Iureș care s-a declarat  „deosebit de emoționat' de căldura oamenilor prezenți la premieră.

Pe covorul roșu al premierei de la Sala Palatului au sosit inclusiv persoane publice din lumea cinematografiei și a showbizului, nerăbdătoare să urmărească filmul OCTAV, nume precum Ana Ularu, Andreea Esca, Andreea Raicu, Cătălin Botezatu, Laura Cosoi și mulți alții.

Adelina PestrițuAdelina Pestrițu

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton