Vedete la avanpremiera filmului cu cea mai sexy eroină, Lara Croft

 Stamen Diana
.

Dacă e vorba de Lara Croft,  e vorba de adrenalină și suspans. Invitații la avanpremiera   filmului cu cea mai sexy eroină, 'Tomb Raider. Începutul', au avut parte de o adevărată aventură urmărind peripețiile neînfricatei protagoniste. 

Dacă e vorba de Lara Croft, cea mai sexy eroină, e vorba de adrenalină și suspans. Invitații la avanpremiera specială a filmului 'Tomb Raider. Începutul' pot confirma, două ore în compania uneia din cele mai sexy și neînfricate eroine sunt suficiente pentru a accelera bătăile inimii, chiar dacă stai pe scaun.

Vizionarea care a avut loc la Sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni le-a adus în dar celor prezenți o experiență la finalul căreia au căzut de acord: Alicia Vikander a preluat cu success ștafeta de la Angelina Jolie în rolul Larei Croft.

Lara Croft, cea mai sexy eroină

Cu Alicia Vikander în rolul principal, aventura din Tomb Raider spune povestea originală a primei expediții a Larei Croft, eroina care, pentru a-și găsi locul în lume, trebuie să facă legătura dintre trecutul și viitorul său. Filmul explorează alegerile și aventurile Larei, în timp ce descoperim cum a devenit cea mai populară eroină.

Ce eforturi a făcut Alicia Vikander pentru rol

Cum era de așteptat pentru un astfel de rol, a fost nevoie de mult efort din partea actriței Alicia Vikander. Deși aceasta făcea antrenamente și înainte să înceapă filmările, a fost nevoie de multă dedicare și disciplină pentru a obține un fizic ca al Larei Croft. 'Am făcut cățărări, lupte, am înotat sub apă. Nu știu când în viața mea aș mai fi putut fi expusă la atât de multe lucruri noi, dacă nu aș fi jucat acest rol.  Este un rol care îți dă multă încredere și putere. Nu sunt foarte înaltă sau foarte corpolentă, așa că faptul că am câștigat cinci kilograme de masă musculară este o mare realizare. M-a făcut să mă simt foarte feminină', a consemnat actrița.

Alice Nastase-BuciutaAlice Nastase-Buciuta

FOTO: PR

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton