Vedete care au avut probleme din cauza silicoanelor. S-au operat din nou, de urgenţă

 Pirvu Cristina
.

Vedete care au avut probleme. Cei mai mulți apelează la chirurgia plastică pentru a aduce o îmbunătățire asupra înfățișării lor. Mulți oameni se confruntă cu probleme de încredere, dorind să își schimbe aspectul pentru a schimba viziunea celor din jur și problemele cu insecuritatea. Deși rezolvă problema încrederii de sine, acestea pot avea urmări grave în ceea ce privește sănătatea sau pot distruge aspectul dacă ceva merge prost!

Degradarea mușchilor sau țesutului, cicatrizarea și infecțiile sunt genul de complicații care pot apărea după o operație. De asemenea, există riscul ca implantul să fie respins de corp sau să rămână cicatrici ce vor degrada aspectul. Costul unei astfel de operații este destul de ridicat, iar din cauza aceasta oamenii își formează unele așteptări nerealiste ce pot duce chiar la depresie.

Vedetele din România, mari iubitoare de operații estetice, au simțit pe propria piele ce înseamnă durerile sau problemele grave din cauza unor astfel de operații, motiv ce le-a dus la renunțarea silicoanelor.

Alina Pușcaș a recunoscut că a avut probleme

Alina a trăit un adevărat coșmar încă din prima încercare de mărire a sânilor. Prezentatoarea TV și-a pus silicoane la 22 de ani, însă în perioada de recuperare aceasta nu a respectat indicațiile medicilor, iar operația acesteia  s-a desfăcut  la unul dintre sâni, motiv pentru care medicii au băgat-o în a doua operație de urgență.

„La o săptămână, operația s-a desfăcut. Am trecut prin chinuri groaznice, cu drenuri, perfuzii, pentru că aveam și o infecție”, a mărturisit Alina Pușcaș, despre operația pe care a repetat-o apoi în Germania cu succes.

Anamaria Prodan şi-a scos silicoanele

Anamaria Prodan și-a scos silicoanele de teama cancerului la sân, pe fondul unor antecedente în familie. Vedeta suferea de dureri din cauză că se confrunta şi cu 3 hernii de disc, iar sânii, mult prea grei, îi îngreunau situația. Vedeta și-a scos implanturile în Turcia, fiind foarte discreta asupra acestui lucru.

Nicoleta Luciu, chinuită de dureri de spate

Deși avea cei mai renumiți sâni din România, vedeta era chinuită de aceștia. Suferea de dureri mult prea chinuitoare din cauza greutătii sânilor, tulburări de vedere și imposibilitatea de a face efort fizic. Nicoleta și-a dat seama că nu îi era bine cu sânii așa mari, mai ales că era suspectă de cancer. Aceasta și-a luat inima în dinți și a ales să își miscsoreze implanturile și să îndepărteze țesutul necrozat în Turcia.

Eugenia Șerban a ajuns la operaţie

Actrița a ales să își facă operație de mărire a sânilor la 29 de ani, însă după ce a luat în greutate, această a considerat că sânii ei arătau foarte urât. A decis să își scoată silicoanele, însă ceva a mers prost. Sânii vedetei au început să se necrozeze. Din această cauză, Eugenia a avut nevoie de o operație foarte costisitoare, tipice cancerului la sân, de extirpare a țesutului afectat.

Am avut silicoane pe care le-am pus prin ’90 și ceva, iar în momentul în care m-am îngrășat și arătam prea mare la televizor, m-am dus să le scot. Un medic român, foarte bun de altfel, a ratat operația și… . În urmă acestei operații mi-a necrozat un sân aproape în totalitate și celălalt pe jumătate.' declara actrița.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton