Un look de 20 de ani la peste 40. Cum reușește Gianina Corondan să fie plină de energie

 Stamen Diana
.

Gianina Corondan este unul dintre cele mai explozive personaje din televiziune de la noi. Prezentatoarea TV la aproape 50 de ani reușește să fie mereu plină de energie și asta se vede cu ochiul liber. Gianina Corondan are un stil vestimentar puțin mai atipic, iar când ne-am întâlnit cu ea ne-a surprins cu un look foarte cool și foarte tineresc. 

Este mereu plină de voie bună și energie și transmite acest lucru și celor din jur. Gianina Corondan consideră că cea mai cool perioadă de după 1989 au fost anii 2000. 'Asta cu reușita nu mi-o explic. Poate vi se pare vouă că eu sunt mai plină de… bombițe. Mă înțeleg foarte bine cu cei din jur', ne-a declarat vedeta.

Gianina Corondan are un look atipic

Gianina Corondan are un stil vestimentar puțin mai atipic și este mereu diferită și plină de curaj față de cei din jurul său. Prezentatoarea TV mizează foarte mult pe designerii români. 'Îmi place foarte mult să țin legătura cu designerii noștri. Pe ei mă bazez și la pantofi și la haine.', a spus vedeta. De data aceasta, Gianina Corondan ne-a surprins cu un look extravagant, la nuanța de blond pe care o are, omul care se ocupă de părul vedetei a ales să pună și puțin turcoaz în breton. 'Las pe omul care e specializat să mă surprindă. Mi-a plăcut, de ce nu?', ne-a mărturisit Gianina Corondan.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton