Trei vedete în vacanţă: Kylie Minogue, Sylvester Stallone şi Kate Moss

 Adina Rosetti
.

Litoralul Franţei şi Italiei şi insulele spaniole, iata destinaţiile preferate ale vedetelor internaţionale din vara aceasta! Află în ce staţiuni de lux şi-au petrecut vacanţa Kylie Minogue, Sylvester Stallone şi Kate Moss!

 

Kylie Minogue

 

Kylie Minogue a ales ca destinaţie de vacanţă Portofino, o localitate pitorească de pe riviera italiană, faimoasă pentru atracţiile sale turistice şi pentru vedetele care îşi petrec concediile acolo. Kylie s-a simţit foarte bine alaturi de prietenii săi, a luat masa la restaurantele pescăreşti din port, s-a plimbat cu şalupa şi, mai ales, a avut grijă să imortalizeze în fotografii toate momentele frumoase.

 

Kylie Minogue Kylie Minogue Kylie Minogue

 

 

Sylvester Stallone a mers în vacanţă la Saint-Tropez, o faimoasă staţiune de pe litoralul francez, unde şi-a distrat fetiţa (Scarlet Rose) cu plimbări pe ski-jet.

 

Sylvester Stallone fait du jet ski avec sa fille Scarlet Rose a Saint-Tropez

Sylvester Stallone fait du jet ski avec sa fille Scarlet Rose a Saint-Tropez

 

În afară de distracţiile de zi, împreună cu copiii, actorul şi-a găsit timp şi pentru viaţa de noapte, alături de frumoasa lui soţie, Jennifer Flavin, fost model, actuală femeie de afaceri. Jennifer arată incredibil de bine la 45 de ani, este căsătorită cu Sylvester din 1997 şi au împreună trei copii: Sophia Rose Stallone, Sistine Rose Stallone, Scarlet Rose Stallone.

 

Soiree Soiree

 

Topmodelul Kate Moss a prefera insula Formentera, cea mai mică şi sudică dintre insulele Baleare care ţin de Spania. Deşi Formentera este cunoscută ca o destinaţie preferată de… nudişti, nudismul fiind admis pe majoritatea plajelor de pe insulă, nici un paparazzi nu a surprins’o pe frumoasa Kate fără costum de baie!

 

KATE MOSS AND HUSBAND JAMIE HINCE IN FORMENTERA KATE MOSS AND HUSBAND JAMIE HINCE IN FORMENTERA

 

Kate a petrecut o vacanţă de vis alături de logodnicul ei, Jamie Hince, de familie şi de prieteni. În vârstă de 44 de ani, Jamie Hince este chitaristul trupei The Kills şi este împreună cu Kate Moss din 2011.

 

KATE MOSS AND HUSBAND JAMIE HINCE IN FORMENTERA

 

Foto: Hepta, Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton