Transformările de Oscar ale starurilor

 Florentina Liutic
.

Pe lista nominalizaţilor la ediţia de anul acesta a Premiilor Oscar îi regăsim pe Steve Carell şi Eddie Redmayne care au suferit numeroase transformări pentru rolurile în care au fost distribuiţi. Rămâne de văzut dacă acest lucru îi va aduce unuia dintre ei şi mult râvnita statuetă.

 

În Foxcatcher, Carell îl interpretează pe miliardarul excentric John du Pont, iar echipa de make-up a avut mult de lucru pentru a-i schimba înfăţişarea actorului.

 

Britanicul Eddie Redmayne face un rol emoţionant în The Theory of Everything, iar transformarea sa este considerate una dintre cele mai reuşite. Actorul îl interpretează pe Stephen Hawking. „Noi, actorii, visam sa interpretam oameni magnifici, iar Stephen este unul dintre ei”, a declarat actorul când a primit Premiul BAFTA.

 

Carell şi Redmayne nu sunt însă singurii actori care au suferit transformări de-a lungul timpului. Astfel, anul trecut, Oscarul îi revenea lui Matthew McConaughey pentru rolul cowboy-ului bolnav de SIDA din Dallas Buyers Club. În 1994, Tom Hanks primea şi el Oscarul tot pentru rolul unui bolnav de SIDA, magistral interpretat în Philadelphia.

 

Robert De Niro îl aducea pe marile ecrane în 1981 pe boxerul Jack LaMotta în filmul Raging Bull. Pentru aceast rol, actorul s-a îngrăşat şi a slăbit succesiv şi a suferit numeroase transformări la nivelul feţei.

 

Charlize Theron a trecut şi ea prin schimbări foarte mari pentru rolul lui Aileen Wuor­nos din Monster, la fel ca şi Nicole Kidman, Daniel Day-Lewis sau Helen Mirren.

 

Foto: Northfoto

 

Eddie RedmayneEddie Redmayne

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton