Top 3 cele mai frumoase ținute albe la Oscar

 Oana Pantazi
.

Cea de-a 90-a ediție a Oscarurilor a avut loc la Dolby Theatre Dolby Theatre, Los Angeles, în această noapte, și, spre deosebire de Premiile BAFTA și Grammy, evenimente dominate de ținute negre, ceremonia a fost marcată de o explozie de culoare. Au fost însă și vedete care au făcut furori deși au ales să poarte alb, o non-culoare'. Iată ce ținute ne-au atras atenția! 

Mary J. Blige

Mary J. Blige

Mary J. Blige

O rochie îndrăzneață, într-un alt stil decât ne-a obișnuit artista, până în prezent. Totuși, a dorit să evite un loo all white și a reușit de minune, prin acel corset argintiu. Deși pare că poartă două piese, vorbim despre o rochie. Accesoriile sunt bine alese, iar croiala îi pune frumos silueta în valoare.

Margot Robbie

Margot Robbie

Citește și: Dezastre vestimentare la Oscar. Cele mai urâte ținute din toate timpurile!

Margot Robbie

Margot a ales o rochie-bijuterie, ce iese imediat în evidență grație elementelor de la nivelul decolteului. Vedeta și-a dorit o apariție clean, motiv pentru care a renunțat la bijuterii, optând doar pentru o geantă în același registru cu aplicațiie de pe rochie. Un look coerent, reușit.

Timothee Chalamet

Timothee Chalamet

 

Timothee Chalamet

Un look cu totul și cu totul neașteptat. E nevoie de curaj să ieși din casă astfel la Gala Premiilor Oscar, dar rezultatul este unul memorabil. Încălțămintea neagră asigură exact contrastul de care era nevoie, aici, pentru un outfit echilibrat.

Citește și: Ținute Oscar 2018. Cele mai inspirate apariții

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton