Tom Brady şi-a pupat pe gură copilul în vârstă de 11 ani! Momentul a fost filmat

 Pirvu Cristina
.

Tom Brady şi-a pupat pe gură copilul în vârstă de 11 ani! Momentul a fost filmat. Sportivul american se pare că are o relaţie foarte apropiată cu copiii săi încât îşi permite să îi pupe pe gură, lucru destul de ciudat pentru unii, mai ales că băieţelul este mare. Acesta s-a lăudat cu clipul şi în mediul online. 

Sportivul a fost filmat în timp ce era aşezat pe un pat special acolo unde o persoană îi făcea masaj la braţe, probabil Tom are nevoie de recuperare după meciuri. Nu felul în care maseurul îl atinge atrage atenţia în mod deosebit, ci fiul lui Brady în vârstă de 11 ani.

Din spatele unei uşi apare deoadată Jack care se îndreaptă spre tatăl său să îl pupe. Camera a filmat în detaliu cum băieţelul îşi pupă chiar pe buze părintele. Mulţi condamnă acest gest, alţii îl acceptă dat fiind legătura apropiată şi iubirea pe care aceştia şi-o poartă.

Vedetele, fie că este vorba despre cele de la noi sau cele din străinătate, nu s-au ferit să încarce în mediul online imagini în timp ce îşi pupă pe buze copii. Diferenţa este că vârsta fiilor este mult mai mică decât în cazul prezentat.

 

https://www.youtube.com/watch?v=W-VSHofGWKE

Cine este Tom Brady

Tom Brady este un celebru jucător de fotbal american. El s-a născut pe 3 august 1977 şi în 2009 s-a căsătorit cu celebrul fotomodel Gisele Bündchen. Acesta are 3 copii:  Vivian Lake Brady, Benjamin Brady, John Edward Thomas Moynahan.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton