Tensiuni între Brigitte Sfăt și Amalia Năstase: ”Eu acceptam totul de dragul lui Ilie” / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Brigitte Sfăt a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în care arată o discuție care a stârnit multe controverse. Încă soția lui Ilie Năstase ne-a povestit care este de fapt situația și motivul pentru care a luat foc și a trimis mesaj fetei fostului tenismen.

Vedeta nu a mai putut accepta ca munca ei să fie călcată în picioare, iar imaginea magazinului pe care îl deține într-un mall din București să fie stricată. Brigitte Năstase a luat foc după ce mai multe persoane i-au spus că au auzit că hainele pe care le are la vânzare în magazin nu sunt autentice. Se pare că cea care a răspândit aceste informații false este chiar fiica cea mare a lui Ilie Năstase din relația cu Amalia.

Brigitte Sfăt nu a mai stat pe gânduri și i-a scris un mesaj fetei în care a rugat-o să nu mai spună lucruri neadevărate despre afacerea pe care o deține, însă Amalia Năstase a fost cea care i-a răspuns la mesaj. 'Fiica lor este cea care a spus că eu vând haine fake la magazinul meu. Ea (n.r. – Amalia) a răspuns de pe telefonul fetei. Fata lor de 14 ani este cea care a răspândit aceste vorbe. Mi-au spus și vânzătorii că au auzit aceste lucruri și au venit persoane la magazin și ne-au zis. Eu i-am dat mesaj și i-am spus să nu mai spună lucrurile acestea neadevărate. Eu am muncit și muncesc. Umblu foarte mult să aduc marfă la magazin. Stau și până la 4 dimineața și muncesc.', a declarat Brigitte, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Conversație între Brigitte Sfăt și Amalia Năstase

Conversație între Brigitte Sfăt și Amalia Năstase

Brigitte Sfăt avea o relație bună cu fetele lui Ilie Năstase

Fetele lui Ilie Năstase și ale Amaliei aveau o relație destul de bună cu Brigitte, iar aceastea de multe ori o sunau să le facă programări la stilista de gene la care merge vedeta. Actuala soție a lui Ilie Năstase, pentru că divorțul încă nu s-a finalizat, se bucura atunci când putea să le ajute pe fete, chiar dacă Amalia Năstase le interzicea orice legătură cu Brigitte. Motivul pentru care Brigitte Năstase a decis să facă publică această conversație este pentru că a vrut să demonstreze că ea nu minte și că marfa pe care o are în magazin este autentică.

'Eu am vrut să vadă toată lumea că eu nu am mințit. Eu am ajutat-o pe fată să se programeze la stilista unde îmi pun eu genele. Eu chiar m-am bucurat că mi-a cerut ajutorul. Mie nu îmi este frică de nimeni decât de Dumnezeu. Amalia vrea să-mi facă rău. Eu acceptam totul de dragul lui Ilie, dar acum nu mai pot să accept așa ceva pentru că nu mai am de ce. Ilie de multe ori mă punea să o sun și să vorbesc cu ea, iar eu de dragul lui îi spuneam ce voia ea să audă. Mie nu îmi e frică de Amalia, mie îmi e frică doar de Dumnezeu', a mărturisit Brigitte Năstase, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!'.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton