Tenis? Uitați de asta! Simona Halep poate fi adversara lui Messi oricând

 Popescu Alexandra
.

Simona Halep și-a uimit fanii din nou. Aceasta nu numai că este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, dar ar putea fi, fără probleme, adversara lui Messi pe terenul de fotbal.

Simona Halep se pregătește intens pentru următorul turneu la care va participa, dar și pentru Wimbledon Open, care se apropie cu pași rapizi, însă profită în același timp și de timpul liber și cochetează cu alte sporturi.

Printre antrenamentele de tenis, Halep a profitat de vremea frumoasă și a încercat sporturile pe apă. Aceasta le-a arătat fanilor că se pricepe și la datul cu placa pe apă și pare foarte încântată de reușita sa.

Însă nu se oprește aici. Multă lume a spus că picioarele sunt atuul principal al româncei, așa că Simona le-a arătat tuturor că, pe lângă tenis, știe și fotbal. Aceasta s-a filmat în timp ce făcea duble cu o minge, mai mica decât cea de fotbal, întra-devăr, dar cu care a făcut minuni. Putem spune că Halep ar putea concura oricând cu Messi la acest capitol pentru că este foarte talentată.

Instagram day 😂 sorry i posted too many things today🙈 last one , promise 😄

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on


Fanii au fost foarte încântați de faptul că Simona le arată cum se relaxează în timpul liber, iar unii i-au spus că știe toate acele scheme de fotbal de la Hagi.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Răsfăț total! Cum se relaxează Simona Halep după turneul de la Roland Garros

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton