Taylor Swift a stat timp de șase luni departe de lumina reflectoarelor. Iată motivul!

 Popescu Alexandra
.

Taylor Swift a petrecut majoritatea anului departe de lumina reflectoarelor, după ani și ani de certuri și despărțiri. Motivul acestei izolări a fost ca megastarul să preia controlul asupra vieții sale și să se reinventeze.

„Simțea ca și-a pierdut controlul asupra vieții sale personale. O seca de puteri și a trebuit să dispară ca să se reinventeze. A venit momentul să schimbe radical lucrurile și să le abordeze din alt unghi', a declarat o sursă apropiată cântăreței.

Săptămâna aceasta, Swift a scos un nou single care se numește „Look what you made me do', care face referințe la foștii săi iubiți și la persoanele cu care s-a certat. Pe lângă această melodie care a ajuns la aproape 73 de milioane de vizualizări în trei zile, artista va scoate un album de care este foarte mândră.

Vezi și: Ce vedete își serbează onomastica de Sfântul Alexandru

„Taylor este foarte fericită pentru noul album. A reprezentat viața ei în ultimul an', a adăugat sursa.

Înainte de lansarea melodiei, Taylor și-a dezactivat conturile de socializare, și și-a reactivat  contul de Instagram cu câteva zile înainte să scoată noul single. Descrierea din bio la Instagram este „Vechea Taylor nu poate răspunde la telefon acum'. Toate pozele de dinaintea reinventării nu mai există, o dovadă clară că Swift își schimbă radical imaginea.

Videoclipul reprezintă moartea versiunii vechi a lui Taylor Swift și face referințe la persoanele care au rănit-o.  Aceasta a ascuns mesaje legate de Calvin Harris, Kim Kardashian, Kanye West, Katy Perry și Tom Hiddleston.

Laura Oaida

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton