Tatăl lui Tavi Clonda a murit. Soțul Gabrielei Cristea este profund îndurerat: ”Nu mai e printre noi”

 Stamen Diana
.

Veste tristă pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Socrul prezentatoarei TV a murit și le-a umplut sufletul de durere. Tavi Clonda este profund îndurerat, iar vestea a venit ca un fulger pentru ei, chiar cu puțin timp înainte de nunta lor.

Tavi Clonda a făcut anunțul trist în urmă cu puțin timp. Tatăl cântărețului s-a stins din viață. Oamenii i-au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe și sunt alături de Tavi Clonda.

'De azi tata nu mai e printre noi… s-a dus într-o lume mai bună și mai liniștită! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Drum bun, dragă tată…', a scris Tavi Clonda pe una dintre rețelele de socializare.

Tavi Clonda și tatăl lui

Tavi Clonda și tatăl lui

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregăteau de cununia religioasă, cei doi fiind deja căsătoriți civil. Nunta urmează să aibă loc la sfârșitul acestei luni.

„O să vedem, nu mă agit foarte tare pentru că dacă noi ne hotărâm, peste două săptămâni facem nunta. Nu vrem să face petrecere mare, pentru 20 de persoane pot să rezerv orice restaurant, de rochie nu îmi fac probleme prea mari pentru că eu am avut un atelier de rochii de mireasă şi am o croitoreasă senzaţională care într-o săptămână îmi face orice rochie îmi doresc. Cu voal foarte lung, cred că o să mi-l fac singură. De obicei, la atelier, eu îmi lucram voalurile.', a declarat Gabriela Cristea EXCLUSIV pentru VIVA!.

Citește și: Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a spus totul la TV: 'I-am dat și fiică-mii'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton