Ştefan Lungu a dezvăluit cât de rar îşi vede fiica după divorţul de Anca, prezentatoarea TV

 Adina Vilcea
.

Ștefan Lungu a fost invitatul nostru în seria Interviurile VIVA! Acesta a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Anca Lungu și despre frecvența cu care își vede acum fiica.

Cu ce frecvență o vezi pe Natalia?

„Mică. De două ori pe lună, sau în funcție de cum este mama ei plecată.  Crăciunul îl petrece cu mama ei, eu o să mă văd cu ea până pe 23 decembrie.”

Tu și fetița erați nedespărțiți înainte de divorț. Ea ce înțelege din această poveste?

„Este un copil matur pentru vârsta ei și înțelege că este iubită atât de mama, cât și de tata, și asta trebuie să înțeleagă toată viața ei.”

Anca ne-a declarat că merge la psiholog. Tu ai urmat terapie după divorț?

„Eu fac terapie de foarte mult timp, e un lucru normal. Mă duc pentru binele meu, pentru viitoarele mele zile și pentru viitoarea mea relație, că nu o să rămân acum pustnic.”

Ai ceva să-ți reproșezi?

„Dacă ar fi să reproșez ceva ar fi expunerea exagerată a noastră ca și cuplu, în rest nu reproșez nimic din tot ceea ce am făcut. Îmi asum tot trecutul.”

Din acest mariaj măcar ai învîțat să gătești ca la carte?

„Știam să gătesc dinainte. Găteam, gătesc și voi găti pentru că-mi face plăcere, dar Anca eset un bucătar bun. Ar putea să-și câștige existența din gătit.”

Ai pastrat o relație de prietenie cu Anca?

„Avem o relație de părinți ai Nataliei. Nu știu dacă este strict contractual, dar e o relație pe care ar trebui să o aibă doi părinți în ceea ce privește copilul pe care îl au împreună, în rest avem vieți total diferite.”

Ai o relatie în acest moment?

„Nu am o relație și cred că în momentul de față este important să fiu eu împăcat cu mine, pentru ca persoana care va dori să intre în viața mea, și foarte important să dorească, nu să fie convinsă de o imagine sau de o mască falsă.”

 

Foto: Facebook

Adina Vîlcea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton