Speak şi Ştefania împart deja acelaşi pat! Pe cine este însă geloasă dansatoarea

 Pirvu Cristina
.

Speak şi Ştefania ne-au dezvăluit în exclusivitate cum îşi petrec timpul atunci când sunt doar ei doi, dar mai ales dacă sunt geloşi. Iată ce au recunoscut cei doi artişti!

Cei doi au recunoscut că deja locuiesc împreună. Au activităţi ca ale unui cuplu normal, gătesc, fac curăţenie, se uită şi la filme de groază împreună. Nu obişnuiesc însă să organizeze cine romantice.

„Cred că am putea spune că da. El nonstop la mine, eu nonstop la el. Deci am putea spune că da. (…) Chiar după ce plecăm de aici o să îi fac ceva bun bun.”, ne-a spus Ştefania.

Cei doi au mers deja şi în vizită la părinţi în calitate de cuplu.

” Da, şi părinţii i-am cunoscut. Am avut concert şi aşa am mers la ai mei. Tot aşa la un concert, am trecut să îi vedem. Ca o vizită la părinţi a decurs totul.”, a afirmat Speak.

Despre gelozie, se pare că artistul este cel care mai trece prin astfel de stări. Ea este geloasă doar pe prietenii lui, nu pe fane sau pe colege.

„Sunt geloasă pe el atunci când stă mai mult cu un prieten de-al lui decât cu mine.”, a concluzionat Ştefania.

Foto: Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton