Sosia lui Michael Jackson susține cel mai tare concert în România! Cine i-a fost alături la un eveniment caritabil

 Stamen Diana
.

Invitații care au luat parte la Festivalul Brazilor de Crăciun au rămas cu gura căscată atunci când la eveniment a venit sosia lui Michael Jackson. Earnest Valentino este copia fidelă a regretatului artist.

Earnest Valentino a stat la masă chiar lângă Amalia Năstase, iar acesta pare că s-a simțit extraordinar. Sosia lui Michael Jackson va avea un concert extraordinar în București chiar pe data de 9 decembrie. Pe artist îl puteți vedea la LOFT, sâmbătă, începând cu ora 22.00.

Sosia lui Michael Jackson are o poveste impresionantă

Lumea lui Earnest Valentino s-a prăbușit în 2009, anul în care idolul lui s-a stins din viață. O parte din mine a murit. Era prieten, mentor. Acea parte nu se va vindeca niciodata, e un gol… Merg si ma simt de parca cineva mi-a smuls inima din piept si sunt acolo cand de fapt nu sunt acolo! Asa ma simt!', a declarat artistul la vremea respectivă.

Earnest Valentino cântă, dansează, se îmbracă și vorbește la fel ca Michael Jackson. Sosia artistului era imaginea în oglindă a megastarului american. Earnest Valentino a apelat chiar și la esteticianul lui Michael Jackson pentru a arătat fix la fel. Cei doi s-au văzut ultima dată înainte cu o săptămână ca Michael Jackson să moară.

Earnest ValentinoEarnest Valentino

FOTO:  Cristi Duminecioiu

Diana Stamen 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton