Sora Deliei Matache, în depresie postnatală? "S-a panicat şi îi scăzuse moralul!"

 Pirvu Cristina
.

Oana Matache a născut după Crăciun, pe 26 decembrie. Iată că acum întâmpină câteva mici probleme însă familia este mereu alături de ea!

Mama Oanei, Gina Matache, vrea să o ajute cât poate pe fiica sa care este de doar câteva zile mamă. Oana stă în permanenţă cu fiica sa, la fel şi soţul ei, Răzvan. Cei doi sunt mereu cu ochii pe Jessica. Mai mult decât atât, Răzvan este un tată foarte grijuliu, dar şi un soţ excepţional. Stă cu cea mică pentru a o lăsa pe Oana să doarmă.

Gina Matache a văzut însă că fiica sa se mai panichează şi chiar îi scăzuse moralul. I-a recomandat să iasă la aer.

Sora Deliei Matache, în depresie postnatală?

„Eu încerc să îi ajut cum pot, dar ei sunt super implicați și vor să le facă pe toate. Vlad este un tip super implicat, vrea să îi facă el băiță, atunci când Ioana este obosită îi masează mâinile, o masează pe spate, o ține pe cea mică ca să se odihnească Ioana care este în urmă cu somnul, trebuie să doarmă mai mult. (…)

Ieri am dat-o afară…i-am spus să iasă afară în momentul ăla, că se panicase un pic și îi scăzuse moralul, i-am spus lui Vlad să o ia și să meargă în oraș să facă ceva frumos și să se întoarcă acasă cu alt tonus', a povestit Gina Matache la Antena Stars.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton