Sora Deliei Matache a născut! Artista a fost alături de ea

 Stamen Diana
.

Bucurie mare în familia Matache. Sora celebrei artiste a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă. Delia a fost alături de Oana la spital. 

La doar o zi după Crăciun, Oana a adus pe lume primul său copil. Sora Deliei Matache a fost nerăbdătoare să-și strângă copilul la piept. Artista a fost alături de Oana și s-a pozat chiar în spital, în timp ce aștepta să vină pe lume nepoțica ei.

Se pare că durerile Oanei au început în jurul orei 4 dimineața, iar medicii au decis că este mai bine ca aceasta să nască prin cezariană. Delia a asistat la nașterea nepoțelei sale, stând în sala de nașteri alături de sora ei. Micuța cântărește 3,3 kilograme și este perfect sănătoasă. De acum înainte, cea mică le va umple sufletul de bucurie tuturor membrilor familiei.

Oana Matache nu a renunțat la sport pe tot parcusul sarcinii

Deși multe femei întrerup orice activitate fizică atunci când rămân însărcinate, sora Deliei a continuat să se antreneze în sala de sport. Oana Matache și-a făcut atrenamentele cu mare grijă și cu siguranță va fi o mămică fit. Sora artistei nu a renunțat niciun moment la sport pe tot parcursul sarcinii, drept dovadă nenumărate fotografii pe care le are pe rețelele de socializare din sala de fitness.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton