Smiley a vorbit despre familie şi copil. În viitor îşi lasă loc de surprize

 Pirvu Cristina
.

Smiley a vorbit despre familie şi copil. Nu povesteşte prea des despre familie, despre viaţa personală, însă recent a făcut o serie de dezvăluiri mai mult decât interesante. Când aminteşte despre părinţi se emoţionează, la fel şi despre clipele din copilărie! Declaraţiile artistului te vor surprinde plăcut!

De multe ori îl vedem pe scenă, la evenimente, la concerte şi nu vorbeşte foarte despre familie. Viaţa profesională o expune din plin, se mândreşte cu proiectele sale, dar despre el, despre viaţa personală nu aminteşte aproape niciodată. Într-un interviu pentru Mediafax, Smiley a dezvăluit emoţionat ce rol important ocupă părinţii în viaţa sa.

Ei au fost cei care l-au învăţat să facă alegeri în viaţă. Tot ei sunt şi acum alături de el, la bine, la greu. Cu această ocazie, artistul a spus că în privinţa copiilor nu poate să ofere sfaturi. Deocamdată. Aşadar, pe viitor, el se gândeşte să devină tată.

Smiley, dezvăluiri despre familie

„Păi înseamnă foarte mult (râde). Mama şi tata au avut înţelepciunea şi inspiraţia de a mă învăţa să fac alegeri. Şi e o treabă pe care o spun prietenilor mei, care acum au copii, le-am spus mă eu nu pot să vă sfătuiesc în privinţa asta deocamdată, (râde) dar ce vă pot spune din experienţa mea proprie, cel mai important lucru pe care l-am învăţat de la părinţii mei a fost să fac alegeri.

Întotdeauna ai mei m-au pus în faţa alegerilor, totdeauna mi-au dat de ales. Vrei să faci aşa sau vrei să faci aşa. Şi m-au lăsat să aleg singur chiar dacă în unele cazuri considerau că greşesc şi câteodată am greşit şi câteodată n-am greşit. Câteodată au fost de acord cu mine, câteodata nu (râde) bine, de cele mai mult ori n-au fost (râde), recunosc,dar mi-au dat cei 7 ani de acasă şi pe cei 14 şi au fost alături de mine şi sunt în continuare alături de mine indiferent de situaţie, indiferent dacă sunt de acord cu mine sau nu, ei îmi sunt alături. Şi, mă rog, nu numai părinţii, şi fratele meu, care e alături de mine fizic, că mă ajută cu, el fiind general manager la HaHa Production, e alături de mine cu totul, deci sunt foarte importanţi pentru mine.”

Cum se vede Smiley în 20 de ani

Smiley nu s-a ferit să vorbească despre viitor. Nu ştie exact unde se vede peste 20 de ani, dar ştie cu siguranţă că nu se va lăsa de muzică. Este pasiunea sa pe care a transformat-o în muncă.

„Pfuu…nu m-am gândit (râde)! Îmi doresc ca peste 20 de ani să fac muzică în continuare, mă văd aşa, mă văd făcând muzică în continuare, nu ştiu la ce nivel, nu ştiu unde, dar cu siguranţă voi face muzică în continuare pentru că asta îmi place cel mai mult în viaţa asta (râde) ! Asta îmi place să fac cel mai mult şi asta mă echilibrează şi îmi aduce bucurie. Acuma unde, unde, nu ştiu unde! Probabil …nu ştiu, chiar nu ştiu…pentru că îmi las loc de surprize.”

Cel mai mare eşec din viaţa lui Smiley

Artistul a povestit despre eşecul din viaţa sa. S-a întâmplat tocmai la grădiniţă.

„Eşecul a fost că eu m-am suit pe scenă la gradiniţă, aveam o piesă întreagă în care aveam şi eu un rol mic, şi n-am putut să scot nici un sunet, n-am zis nimic, am ieşit de pe scenă, pa, la mulţi ani! Şi ai mei au avut inspiraţia ca atunci când am ajuns acasă să mă înregistreze, pentru că eu ştiam toată piesa, ştiam toate rolurile din piesă, toate cântecele, toate poeziile, numai că în momentul ăla n-am fost în stare să zic nimic. Şi ei avut inspiraţia să mă ajute să trec peste momentul ăsta, să nu îl iau ca pe un eşec şi să învăţ de la asta. Şi să trec peste mult mai uşor. Şi cred că ăsta a fost un moment determinant pentru viitorul meu ca artist.”

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton