Singura zi în care Michelle Obama nu a zâmbit

 Oana Popoiag
.

Michelle Obama nu a fost în apele ei la ceremonia de învestire a lui Donald Trump. Că nu e tocmai fanul magnatului se știe foarte bine, dar de data aceasta, nici măcar de dragul camerelor nu și-a putut masca starea de spirit.

 

 

 

Desigur, nu este ușor să părăsești locul care timp de opt ani ți-a fost casă și unde ți-ai văzut copiii crescând, așa cum este cazul cuplului Obama. Dar pentru Michelle ziua învestirii lui Donald Trump ca președinte SUA înseamnă mai mult decât ziua în care soțul ei pierde puterea și dreptul de a locui la Casa Albă.

 

 

 

 

Este de notorietate discursul pe care Michelle l-a ținut în octombrie 2016 în New Hampshire, ridicând o sală întreagă în picioare: ' Nu pot să cred că spun asta: avem un candidat la președinția SUA care se laudă cu faptul că a agresat sexual femei. Nu mă pot gândi la altceva, m-a cutremurat  din toată ființa. (…) Așa ceva este de netolerat. Nici nu contează cu cine votezi, nici o femeie nu merită să fie tratată așa.'

 

 

Așa că astăzi nu a fost o zi bună pentru fosta Primă Doamnă, care în plus, era cât pe ce să se sărute din greșeală pe buze cu Melania Trump, când s-au îmbrățișat în fața Casei Albe.

Oana Popoiag

Foto Hepta

 

Citește și:

 

Michelle Obama – Ultima plimbare a Primei Doamne prin Casa Albă

Cele mai frumoase rochii purtate de Michelle Obama

Ultimul discurs al lui Michelle Obama în calitate de Primă Doamnă. Emoționant până la lacrimi!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton