Simona Halep - Cum să câștigi 200.000 de euro în doar 14 minute

 Popescu Alexandra
.

Simona Halep a câștigat, joi, turneul demonstrativ Tie Break Tens de la Madrid în timp record: 14 minute a durat să o învingă în finală pe rusoaica Svetlana Kuznețova.

La turneu au participat 8 jucătoare și s-a desfășurat în sistem eliminatoriu. Meciurile s-au jucat în formatul unui singur tie-break până la 10, asemenea super tie-break-ului din partidele de dublu. Astfel, Simona Halep, numărul 4 WTA, a învins-o în finală pe Svetlana Kuznețova cu scorul de 10-6, iar partida a durat doar 14 minute.

La acest turneu demonstrativ, Halep a învins-o și pe britanica Johanna Konta în doar 11 minute, în sferturile de finală, cu scorul de 10-2.

În semifinale a înregistrat o victorie în doar 12 minute împotriva jucătoarei de tenis portoricană Monica Puig cu scorul de 10-5.

„A fost un meci frumos, întotdeauna e o plăcere să joc împotriva Svetlanei. Îmi place stilul ei, pentru că loveşte cu foarte mult top spin. E frumos să joc încă o finală, mai ales că şi anul trecut am ajuns în finală tot aici, la Madrid. E un sentiment plăcut, chiar dacă a fost o finală scurtă, cât un tie-break. Vreau să le mulţumesc în primul rând spectatorilor, pentru că e târziu şi au rezistat până la această oră. Eu sper să rămân concentrată şi să reuşesc aceleaşi lovituri frumoase şi săptămâna viitoare', a spus Simona.

Simona Halep a obținut un premiu de 200.000 de dolari în urma câștigarii acestui turneu.

Maria Sharapova a făcut și ea parte din cele 8 jucătoare prezente la turneul demonstrativ de la Madrid, însă nu a reușit să treacă de sferturile de finală și a pierdut în fața Monicăi Puig.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Simona Halep și-a anunțat retragerea din tenis

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton