Simona Halep a plecat în vacanţă în Croaţia! Cine o însoţeşte pe campioană

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep a plecat în vacanţă, în Croaţia. După o perioadă plină de turnee, de victorii meritate, dar şi de înfrângeri, campioana noastră a decis să ia o mică pauză şi să se relaxeze departe de România, la malul mării. A ales o ţară din Europa, deşi ar putea călători oriunde! 

Nu are parte de o escapadă prea lungă, căci jucătoarea noastră va reveni în circuitul feminin pe 23 septembrie, când va începe turneul de la Wuhan, programat în China. Înainte însă de a pleca spre Asia, acolo unde va sta până la finalul lunii octombrie, când se termină Turneul Campioanelor, Simona a plecat câteva zile în vacanţă.

Destinaţia aleasă de ea este Croaţia, acolo unde se relaxează alături de fratele ei şi soţia acestuia. Ei se află la Dubrovnik, după cum a dezvăluit cumnata sportivei, printr-o postare pe Instagram. Nici Simona nu a stat departe de reţele de socializare, aceasta a postat mai multe imagini cu ea. Apare îmbrăcată într-o rochie nude cu flori fucsia, lejeră, care îi vine perfect. A ales să accesorizeze outfitul cu o pereche de stilleto nude.

Ţinuta îi vine perfect mai ales să poartă mereu un zâmbet care atrage numai lucruri bune.

Simona Halep a plecat în vacanţă, în CroaţiaSimona Halep a plecat în vacanţă, în Croaţia

Ai citit şi declaraţiile inedite făcute de campioană? Simona Halep, despre cel mai important moment pe plan personal. E împlinită

Aşa arăta Simona Halep în copilărie. Campioana avea părul scurt

Cu ocazia începutului noului an şcolar, campioana noastră a decis să arate tuturor fanilor săi o imagine cu ea, de când era foarte micuţă, de când avea chiar doi sau trei ani. Cert e că ochii săi erau la fel de frumoşi şi atunci ca şi acum!

Foto: VIVA!, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton