Silvia Popescu pleacă din România, după ce a câştigat “Bravo, ai stil All Stars”. Unde se mută - VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Silvia Popescu pleacă din România, după ce a câştigat Bravo, ai stil All Stars'. Este o învingătoare şi nu se opreşte aici. Silvia are de gând să facă studii în ceea ce priveşte moda, dar vrea să spună şi la revedere ţării unde s-a născut. Se va muta la mii de kilometri depărtare. Ce schimbare pentru ea!

Invitată la Interviurile VIVA!, Silvia ne-a mărturisit că îşi doreşte să se mute în America. Simte că acolo va experimenta ceva nou, va cunoaşte oameni noi. Vedeta spune că va pregăti în curând o surpriză de proporţii!

„Aş vrea să fac o şcoală de modă afară, chiar m-am gândit la acest lucru deşi cred cu ardoare că şcoala poate mări talentul meu. Cei care nu avfeţi talent şi vă apucaţi să faceţi şcoli, le faceţi degeaba. Altfel şcoala nu vă ajută, este inutilă.

Şcoala te şlefuieşte şi cred că este importantă în viaţa unui om, însă ca şi un cântăreţ. Cel care cântă, cântă şi fără să facă şcoli, cel care nu are voce, poate să meargă la 10.000 de profesori, el nu va performa la nivelul celuia care are talent. (…) Şi cu talent şi cu şcoală eu aş fi o variantă îmbunătăţită, şi atunci aş fi alta. Mi-ar plăcea să fac asta şi cred că viitorul meu va fi unul fericit, dar nu aici, ci afară din România. (…)

O să mă mut în America pentru o perioadă, asta este clar. M-am vizualizat făcând aceste lucruri. O să călătoresc foarte mult în viitoarea mea viaţă”, ne-a spus Silvia.

Silvia Popescu îşi face implant mamar

Silvia vrea să îşi ajusteze bustul, să îşi mărească sânii. Nu are însă suficient curaj, încă îi este teamă, dar în viitorul apropiat o va face. Vedeta va opta pentru un bust potrivit pentru silueta sa. Invitată la Interviurile VIVA!, câștigătoarea de la Bravo, ai stil All Stars', ne-a spus planurile sale.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton