Silvia Popescu comentează ţinuta Alexiei Eram de la Untold. "Este o tânără care are potenţial"

 Pirvu Cristina
.

Silvia Popescu comentează ţinuta Alexiei Eram. Vedeta, câştigătoarea primei ediţii „Bravo, ai stil” şi ediţiei speciale „Bravo, ai stil! All Stars”, a fost invitată la Interviurile VIVA! pentru a comenta ţinutele de la Untold. A avut şi câteva preferate, dar multe dintre ele nu au impresionat-o!

Silvia, foarte sinceră, a explicat că vrea să vadă mai multă originalitate în ţinutele pe care le îmbracă fetele, dar şi băieţii la Untold. Despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a spus că ea este o fată cu potenţial şi ar putea purta look-uri mai inspiraţionale.

ținute cool la UNTOLD 2018

„Mie mi se pare o ţinută ok, dar banală pentru gusturile mele. Nu e nimic interesant. Nu mă animă cu nimic această ţinută, sub nicio formă, nu mi se pare inspiraţională. 

Cred că este o fată tânără care are potenţial chiar şi financiar…şi fizic. Atunci vestimentaţia ar putea să fie îmbunătăţită.”, a declarat Silvia la Interviurile VIVA!.

Silvia Popescu, despre ţinuta Andreei Esca la Untold

„Îmi place foarte mult de Andreea, îi stă foarte bine în orice. Una e dacă poartă o fetiţă de 20 de ani ţinuta asta şi alta să poarte Andreea. Este şi mama, are şi peste 40 de ani. (…) Andreea, doamna Andreea Esca, mie îmi place cum îi stă, dar aşa de slabă este. Arată bine şi foarte fresh! Andreea, zou look amaizing.”, a adăugat Silvia.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton