Silvia Popescu, câștigătoarea de la “Bravo, ai stil All Stars”, îşi face implant mamar: "Îmi e teamă"

 Pirvu Cristina
.

Silvia Popescu, câștigătoarea de la Bravo, ai stil All Stars'. Este perioada transformărilor pentru vedetă. A demonstrat de două ori că are stil, dar nu se opreşte aici. Silvia ne-a dezvăluit că va ajunge şi pe patul medicului estetician pentru câteva transformări! 

Silvia vrea să îşi ajusteze bustul, să îşi mărească sânii. Nu are însă suficient curaj, încă îi este teamă, dar în viitorul apropiat o va face. Vedeta va opta pentru un bust potrivit pentru silueta sa. Invitată la Interviurile VIVA!, câștigătoarea de la Bravo, ai stil All Stars', ne-a spus planurile sale.

„După o vârstă, îmi dau seama că îmi dorsc să fiu mai sexy. Eu fiind un băieţel toată viaţa asta, mi-ar plăcea oarecum să experimentez şi zona aceasta. Mi-e teamă, vă spun sincer. Am nişte complexe şi atunci când nu faci sex de un an şi ceva, de un an şi jumătate, pentru că ai un complex, e clar că trebuie să schimbi ceva. Este ca atunci când un om îşi face o operaţie la nas, la urechi, la picioare. 

Da, mi-ar plăcea să fac o mărire, o ajustare de bust. Când spun ajustare, spun ajustare, nu îmi pun două capete mai jos, în niciun caz. Mi-ar plăcea să fac asta. Odată cu vârsta, gravitaţia şi lucrurile celelalte îşi spun cuvântul şi atunci încep nişte transformări. Da, îmi doresc să fac asta. O să fie decent totul, dacă o să fac o să fie în armonie cu trupul acesta şi o să fac o transformare fină.”, a spus Silvia la Interviurile VIVA!.

Aceasta nu ar fi prima operaţie estetică pentru Silvia. În trecut, câştigătoarea şi-a modificat nasul. A optat pentru o intervenţie de micşorare şi remodelare. Arată perfect aşa, la 37 de ani are un chip luminos şi expresiv.

Foto: Dumitru Angelescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton