Silvia Dumitrescu, despre eșecul primei căsătorii: “L-am iertat pentru felul în care s-a purtat cu mine”

 Pirvu Cristina
.

Silvia Dumitrescu este căsătorită de 25 de ani cu Florin Ochescu și au împreună un fiu, pe Iulian Ochescu, care tocmai a împlinit 25 de ani. Puțini știu, însă, că Silvia Dumitrescu a mai avut un mariaj înainte, însă de scurtă durată.

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre poveștile de dragoste care i-au marcat destinul. Primul soț al Silviei se numea Mircea Dumitrescu, iar artista i-a preluat numele și l-a purtat și dincolo de divorț, ca nume de scenă, deoarece așa s-a lansat și s-a făcut cunoscută în lumea muzicală: Mihaela Runceanu mi l-a prezentat (n.r Mircea Dumitrescu) ca fiind o voce foarte bună și m-am îndrăgostit de el. În două săptămâni ne-am căsătorit. Practic nu ne cunoșteam prea bine și nici nu știam dacă ne potrivim unul cu celălalt. Eu eram virgină. Intram într-o relație total necunoscută. M-am aruncat cu capul înainte și era prima dată când mă îndrăgosteam așa, mai serios. Dar a fost o căsătorie nereușită. Noi ne potriveam foarte bine pe scenă, dar deloc în viața de familie. Am divorțat după trei ani. – a povestit Silvia Dumitrescu la emisiunea Totul pentru dragoste de la Antena 1.

Citește continuarea pe UNICA.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton