Shakira are mari probleme de sănătate! Artista și-a anulat concertele din cauza unei grave afecțiuni

 Stamen Diana
.

Shakira trece printr-o perioadă nefavorabilă, iar starea de sănătate a artistei pare că-i nu-i permite să mai fie prezentă la concertele pe care le avea deja stabilite. Cântăreața și-a anulat toate spectacolele.

Cântăreața columbiană și-a anulat întregul turneu european programat pentru anul 2018 din cauza unei hemoragii la nivelul corzilor vocale. Shakira a anunțat deja că nu va urca pe scenă nici la concertele de săptămâna viitoare pe care le avea programate.

Medicii i-au recomandat Shakirei să se odihnească și să amâne concertele pe care le are. Turneul european pe care urma să-l facă era primul după o pauză pe care cântăreața o făcuse după nașterea celor doi băieței ai săi.

„La ordinul medicului său, datele turneului ‘El Dorado World Tour’ din Europa au fost amânate pentru 2018. Ca urmare a hemoragiei la corzile vocale, Shakira este obligată să-și amâne orice prestație pentru a i se permite să se îngrijească corect înainte de a-și relua turneul mondial și a evita orice afecțiune suplimentară”, este comunicatul companiei.

Turneul european al Shakirei ar fi trebuit să înceapă pe 8 noiembrie în Koln și să continue pe 10 și 11 noiembrie la Paris. În ultima perioadă, Shakira a trecut prin multe tensiuni, pentru că presa specula că s-a produs o ruptură între artistă și Gerard Pique.

 

A post shared by Shakira (@shakira) on


FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton