Serena Williams se căsătorește astăzi! Ce interdicții le-a pus invitaților

 Stamen Diana
.

Este o zi mare pentru Serena Williams și Alexis Ohanian. Cei doi se căsătoresc astăzi, iar nume importante din showbiz vin la nunta lor. Ceremonia  va avea loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au cunoscut în urmă cu doi ani, la Roma, iar dragostea lor a fost atât de puternică și sinceră încât s-au logodit în iarna anului trecut. Cei doi s-au logodit la hotelul din Roma, acolo unde s-au și întâlnit pentru prima dată.

Astăzi are loc și nunta celor doi, iar la eveniment vor participa și  Beyonce, Jay Z, Kris Jenner, Ciara şi Eva Longoria. Invitații nu au știut locația unde va fi nunta, ci doar orașul în care va avea loc. Nunta lor a costat peste un milion de dolari, iar la eveniment vor lua parte peste 250 de invitați. Cei prezenți la ceremonie nu vor avea voie să folosească telefoanele mobile pentru că Serena Williams a semnat cu o revistă de top care va primi exclusivitate pentru fotografiile de la eveniment.

Serena Williams a devenit mamă pentru prima dată pe 1 septembrie, când a născut o fetiță superbă. Alexis Olympia Ohanian este numele fetiței tenismenei, care s-a născut la Centrul medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton