Serena Williams este terifiată de momentul nașterii și a luat o decizie surprinzătoare: „Tot ce îmi doresc este...”

 Popescu Alexandra
.

Serena Williams va naște primul său copil, în septembrie, și acest lucru o terifiază. Jucătoarea de tenis și logodnicul său, Alexis Ohanian, au decis ca sexul bebelușului să fie descoperit la naștere, iar Serena este ferm convinsă ca este o fetiță.

„Alexis crede ca vom avea un băiat, dar am o puternică presimțire ca este fată. La două săptămâni după ce am aflat că sunt însărcinată, am jucat la Australian Open. I–am spus lui Alexis că sigur este fată pentru că jucam la 37 de grade Celsius și bebelușul nu mi-a cauzat nicio problemă. Totul sau nimic. Femeile sunt puternice în acest fel', a declarat Williams.

Serena a fost speriată și de ideea de a rămâne însărcinată deoarece, în 2011, a fost internată în spital pentru o embolie pulmonară bilaterală după ce s-a operat la laba piciorului. Când o femeie este însărcinată, riscul de a face cheaguri de sânge este ridicat, iar Williams trebuie să își injecteze anticoagulanți zilnic.

Vezi si: David Beckham, tatal anului 2017. Iata ce cadou i-a facut fotbalistul fiicei sale!

„În momentul în care am aflat că sunt însărcinată, ceva s-a schimbat și m-a surprins. Am devenit foarte calma și m-am gândit: trebuie să câștigi, dar ai voie să pierzi deoarece te așteaptă ceva bun', a adăugat câștigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam.

Fiind însărcinată în opt luni, momentul nașterii se apropie cu pași rapizi, iar jucătoarea de 35 de ani este terifiată.

„Sunt agitată când vine vorba de naștere. Nu mai sunt tânără. Tot ce îmi doresc este anestezie epidurală, și știu că multa lume este împotrivă, dar am avut foarte multe operații si nu vreau să mai simt durere când o pot evita', a mărturisit Serena.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton