Serena Williams a făcut o dezvăluire cutremurătoare: ”Aproape că am murit după ce am născut. Și acum trăiesc cu frică”

 Alina Dan
.

Jucătoarea de tenis Serena Williams a devenit, recent, mamă. La cinci luni de la naștere, sportiva, una dintre cele mai titrate din istoria tenisului mondial, a făcut o dezvăluire cutremurătoare la postul de televiziune CNN. 'Aproape că am murit după ce am născut', a spus Serena.

Aceasta a povestit că, în ultimele luni de sarcină, starea ei de sănătate s-a deteriorat, iar, când a născut, a fost în pericol de moarte. 'Mă consider o norocoasă că am supraviețuit', a spus ea.

'Deși sarcina mea a decurs normal, fiica mea s-a născut prin cezariană de urgență, după ce ritmul ei cardiac scăzuse îngrijorător în timpul contracțiilor. Operația în sine a decurs ușor și, înainte de a-mi da seama, Olympia era deja în brațele mele. A fost cel mai minunat sentiment pe care l-am experimentat în toată viața mea. Însă, la 24 de ore de la naștere, au urmat șase zile de nesiguranță.

Totul a început cu un embolism pulmonar (…). Din cauza istoricului meu medical, aceasta era chiar o problemă și acum trăiesc cu această frică. Așa că, atunci când am simțit că am probleme de respirație, am alertat imediat asistentele. (…) Apoi, sutura s-a deschis din cauza faptului că tușeam prea mult, tusea, la rândul ei, fiind cauzată de embolism. Așa că am revenit pe masa de operație, iar atunci medicii au descoperit un hematom mare în abdomen. Așa că au fost nevoiți să mă opereze din nou pentru a preveni ca hematomul să ajungă la plămâni. Când, în cele din urmă, am ajuns acasă, în sânul familiei, a trebuit să petrec următoarele șase săptămâni de maternitate în pat', a povestit Serena Williams.

Jucătoarea de tenis a născut, în septembrie 2017, o fetiță, Alexis Olympia. Serena s-a recuperat foarte greu, neputând să îşi apere trofeul de la Australian Open în luna ianuarie. Ea a jucat un singur meci oficial după ce a născut, în Fed Cup, pierzând alături de sora sa, Venus, scor 6-2, 6-3 pentru olandezele Lesley Kerkhove şi Demi Schuurs.

[gallery ids="2421878,2421879,2421880,2421882"]

FOTO: HEPTA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton