Secretul succesului Andreei Esca. Persoana de la care primeşte cele mai importante sfaturi

 Pirvu Cristina
.

Secretul succesului Andreei Esca. De ani de zile, prezentatoarea TV este modelul tinerelor care îşi doresc o carieră în televiziune. Aceasta a dezvăluit cum a reuşit să rămână în top, să se reinventeze şi să ţină pasul cu tot ce e nou!

Pe Andreea Esca o vedeţi în fiecare zi la pupitrul ştirilor de la ora 19.00, la Pro TV. Vedeta participă des şi la multe evenimente mondene. De curând, şi-a dezvăluit din secrete. La ce a renunţat ca să rămână în top. Băiatul, dar şi fata îi dau sfaturi.

„Eu nu sunt deloc ca o divă, dar îmi place să mă amuz despre acest lucru. Cred că divă poate fi doar Angela Ghiorghiu, de exemplu. Restul ne luam aşa, facem nişte glume şi ne distrăm una cu cealaltă. (…) Cred că este normal ca la 45 de ani să asculţi puţin ce spun şi nişte tineri de 15 – 18 ani ca să ţii pasul cu vremurile. Aşa că eu mă consult cu ei (n.r. copiii săi). Există dăţi în care se poate să îmi spună că puteam să pun altceva. „, a spus Andreea Esca pentru Antena Stars.

Interesant este cum a menţinut Andreea Esca echilibrul între viaţa profesională şi cea personală.

„Cred că a fost noroc pur şi simplu să se întâmple aşa şi am fost destul de atentă. Cred că nu trebuie chiar să te culci pe o ureche şi să crezi că lucrurile merg de la sine.”, a mai adăugat prezentatoarea.

Andreea Esca, o mireasă ca o regină. IMAGINI DE ARHIVĂ

În urmă cu 18 ani, Andreea Esca câștiga un plus de capital de imagine grație unuia dintre cele mai importante momente din viața ei: nunta. Cea mai cunoscută știristă din România devenea soția omului de afaceri cu origini franceze Alexandre Eram. Andreea și Alexandre au avut o nuntă desprinsă parcă din basmele cu zâne. Ceremonia religioasă a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din Capitală, părinți spirituali fiindu-le Ana și George Copos.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton