Secrete de beauty de la vedete. Păr lung și sănătos ca al Ancăi Serea

 Stamen Diana
.

Anca Serea se poatre mândri cu un păr lung și sănătos, deși este mai tot timpul coafat. Vedeta are foarte mare grijă de părul ei și ne-a spus câteva dintre secretele ei.

Este mama a cinci copii și o femeie de succes, Anca Serea are foarte mare grijă și de podoaba capilară. Până la 37 de ani, vedeta nu s-a vopsit niciodată, iar asta nu i-a adus decât avantaje. Părul său arată extraordinar de bine și orice femeie ar visa la un asemenea păr.

Pe lângă faptul că este foarte lung, părul Ancăi Serea este foarte strălucitor și plin de viață. Secretul?! Vedeta ne-a spus cum reușește să-și întrețină părul într-o stare de invidiat. 'Nu m-am vopsit niciodată. Folosesc un ulei. Mă spăl de două ori pe săptămână pe păr. Încerc măcar de 2 ori pe lună să stau cu o mască profesionistă pe păr', a declarat Anca Serea, exclusiv pentru viva.ro.

Mai mult, părul lung al Ancăi Serea este și pe placul lui Adi Sînă, soțul vedetei. Femeile cu părul lung sunt mult mai feminine, după cum consideră prezentatoarea TV.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton