Secrete de beauty de la vedete. Giulia spune cum să ai grijă de părul scurt

 Stamen Diana
.

Multe femei se gândesc că părul scurt nu necesită o îngrijire prea mare sau special, însă asta este total neadevărat. Giulia a trecut de la un păr lung la o tunosoare scurtă, iar noul look o prinde de minune. Artista a dezvăluit din secretele sale de înfrumusețare și spune cum să ai grijă de părul scurt.

Atunci când avea părul lung, cântăreața se chinuia cu tot felul de tratamente care erau necesare părului, însă acum tot acest proces de înfrumusețare s-a simplificat. Giulia a spus cum reușește să-și îngrijează părul scurt astfel încât să arate perfect și sănătos.

'Când aveam părul lung mă chinuiam destul de mult cu tratamente și fiole. Acum îmi ajunge un șampon foarte bun și o mască pe care o folosesc o dată pe lună', a dezvăluit Giulia pentru Revista VIVA!.

Nu dă banii pe produse scumpe

Chiar dacă își permite, Giulia preferă să nu dea mulți bani pe produse. Artista folosește produse care îi fac bine și o ajută cu ceea ce are nevoie. 'Nu cumpăr lucruri foarte scumpe indiferent de domeniu', ne-a spus Giulia. Cântăreața este foarte curajoasă și s-ar tunde chiar zero, după cum ne-a mărturisit. Giulia este plină de surprize și de fiecare dată ne încântă cu un look perfect.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton