Se iubesc și nu se mai ascund. Gina Pistol, despre nunta cu Smiley: ”Vă chem pe toți”

 Stamen Diana
.

Nu mai este un secret faptul că Gina Pistol și Smiley formează un cuplu, chiar dacă cei doi preferă să nu vorbească despre acest lucru. Prezentatoarea TV de la Antena 1 a fost luată la întrebări la filmările emisiunii 'Poftiți la Nea Mărin'. Gina Pistol nu a negat faptul că i-ar plăcea să se căsătorească cu Smiley.

Gina Pistol a fost luată la întrebări de Coana Mița, bucătăreasa care a luat parte la filmările emisiunii 'Poftiți la Nea Mărin'. Prezentatoarea TV nu a negat că este într-o relație cu Smiley și nici faptul că și-ar dori să se căsătorească cu artistul. 'Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă?! Că ești aproape… Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine', a spus Coana Mița.

Gina Pistol nu a ezitat să răspundă întrebărilor care au fost destul de directe.  'Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot', a spus Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol este însărcinată? Declarația care a ridicat multe semne de întrebare: 'Să fie fetiță'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton