Sandra și Adi Mutu - ultimele pregătiri pentru nuntă. Ce va purta Briliantul și câte ținute va schimba Sandra. Iată și cât a costat totul!

 Popescu Alexandra
.

Sandra și Adi Mutu au intrat în febra ultimelor pregătiri pentru nuntă. Duminică, pe 15 octombrie, cei doi se vor căsători religios, așa că Briliantul a vrut sa pună la punct tot ce este legat de ținuta lui, care va fi una absolut impecabilă, ca de obiecei.

Dacă Sandra își caută rochia de mireasă încă din vară, Adi Mutu a știut exact unde să meargă pentru a avea un costum de ginere absolut perfect. Și, se pare, că Adi nu va avea doar o ținută, ci mai multe, după cum chiar el a dezvăluit într-o postare pe Instagram.

„Împreună cu prietenul meu @alberto_dobre , stabilim ultimele detalii pentru ținutele ce le voi purta la evenimentul de duminică….', a scris Briliantul în dreptul unei fotografii cu el îmbrăcat într-un costum pe care, probabil, îl va purta și la nuntă. Adi a ales să își aleagă ținutele de la Alberto Dobre Custom Tailoring, de unde o mulțime de vedete s-au mai îmbrăcat pentru evenimente importante din viața lor.

Și pentru că mireasa trebuie să fie o prințesă în cea mai importantă zi din viața sa, Sandra va purta trei ținute, toate create în atelierul LOULOU. În prima parte a zilei, soția lui Adi își dorește să poarte o salopetă la botezul micuțului Tiago, care va fi în aceeași zi cu nunta.

Vezi și: Andreea Mantea şi rețeta ei minune pentru creșterea imunității. Fiul său mereu îi dă o mână de ajutor în bucătărie

„La biserică voi avea o rochie cu un aer clasic, ușor regal, iar la petrecerea de seară voi avea o rochie mult mai îndrăzneață, mult mai sexy, care să mă caracterizeze', a mai declarat Sandra.

Duminică, Sandra și Adi mutu au un program bine stabilit. Potrivit Libertatea, la 12:30 este programat botezul fiului lor, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, iar la ora 17:00 cei doi vor intra din nou în Biserica Sf. Spiridon Nou din București pentru cununia religioasă. Cosmin Contra, noul selecționer al naționalei, și soția sa le vor fi părinți spirituali.

Petrecerea va avea loc la castelul Le Catheau, unde sunt așteptați aproximativ 400 de invitați. Se pare că, pentru nuntă, Mutu a scos din buzunar în jur de 250.000 de euro.

Citește pe libertatea.ro absolut toate detaliile despre nunta lui Adi Mutu cu Sandra.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton