Sandra și Adi Mutu se pregătesc de nuntă, însă Briliantul nu este prea încântat: „Nu-mi plac aceste lucruri”

 Popescu Alexandra
.

Sandra și Adi Mutu se pregătesc de nuntă, iar ultimele pregătiri îl înspăimântă pe fostul fotbalist, cu toate că este la a treia căsătorie.

De Ziua Îndrăgostiților, Sandra și Adi s-au cununat civil, iar pe 6 octombrie urmează nunta împreună cu botezul micuțului Tiago. Petrecerea va fi un mare cu 300 de invitați,  însă, deși a mai trecut prin asta de 2 ori, Adi Mutu susține că tot nu îi plac aceste pragătiri. Însă s-a  obișnuit. Mai mult, speră ca fiul său cel mic, Tiago, să îi calce pe urme si să devină un mare fotbalist.

Citește și: Alexandra de la „Insula iubirii' și ispita Raul formează un cuplu? „Iubirea înseamnă…'

„Se uită după minge, acum nu ştiu dacă pentru că se rostogoleşte sau pentru că este colorată, dar se uită, eu sper să aibă în sânge fotbalul şi să devină fotbalist. Nu-mi plac aceste lucruri, pregătirile, invitaţii foarte mulţi, biserica, restaurantul – sunt lucruri care nu îmi plac, dar m-am obişnuit să spun aşa, sunt la a treia căsătorie', a mărturisit Adi Mutu.

Pe de altă parte, Sandra este extrem de emoționată și se pregătește intens pentru prima ei cununie religioasă, iar rochia de mireasă este cea mai importantă atunci când vine vorba de ziua cea mare.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton