Sandra Mutu a slăbit spectaculos! Așa arată la doar trei săptămâni de când a născut!

 Popescu Alexandra
.

Au trecut abia trei săptămâni de când a născut, iar prima fotografie cu Sandra Mutu face deja furori pe Instagram. Aceasta a revenit la forma de dinainte de sarcină și arată extrordinar.

Soția lui Adi Mutu nu putea lipsi la ultimul derby Dinamo – Steaua din acest campionat, așa că și-a făcut apariția la stadion alături de prietena ei cea mai bună pentru a susține echipa manageriată de Adi. Îmbrăcată în negru, Sandra a arătat extrordinar și nu putem trece cu vederea forma de milioane în care se află la doar trei săptămâni de când a adus pe lume un băiețel.

Sandra nu a luat mult în greutate pe timpul sarcinii, așa că nu a avut mult de lucru pentru a reveni la forma inițială. Pe tocuri cui și cu un zâmbet larg, proaspăta mămică s-a fotografiat la intrarea pe Arena Națională alături de prietena sa cea mai bună, iar silueta sa a întors numeroase priviri.

Sandra i-a dăruit lui Adi Mutu al patrulea copil, un băiețel căruia i-a pus numele Tiago. Aceasta a născut înainte de Paște, pe 14 aprilie. De când a venit pe lume Tiago, Sandra se bucură susținerea părinților ei în ceea ce privește grija celui mic, mama sa fiind cea care o ajută și o sfătuiește.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Adrian Mutu a devenit tată pentru a 4-a oară. Prima fotografie cu bebeluşul!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton