Roxana Ionescu a intrat într-un con de umbră. Cu ce se ocupă ”Mama Natură” acum

 Stamen Diana
.

Roxana Ionescu nu mai este atât de prezentă pe micul ecran în ultima perioadă, însă vedeta și-a luat de mai bine de cinci ani un nou job. 'Mama natură' ne-a dezvăluit cu ce se ocupă acum, după ce a intrat într-un con de umbră și nu mai poate fi văzută în fiecare zi la televizor.

Chiar dacă se ocupă cu altceva acum, Roxana Ionescu ne-a dezvăluit că nu s-a retras din televiziune și că apare doar în proiectele care îi plac. Pe Roxana Ionescu am sunat-o dimineață și ne-a surprins faptul că ea deja se afla la birou. 'Sunt la muncă', ne-a spus 'Mama natură'.

Vedeta nici nu se gândește să renunțe la televiziune, chiar dacă acum lucrează în altă parte. 'Nu m-am retras. Vreau să mai fac și altceva și tocmai de aceea mi-am luat un job. Am niște emisiuni în care mă bag. Nu am renunțat, nu am mai avut emisiuni constante. Nu sunt retrasă.', a declarat Roxana Ionescu pentru Revista VIVA!.

Roxana Ionescu și-ar dori o afacere

'Mama natură' s-a gândit și la o afacere a ei, însă ar prefera să fie tot în domeniul în care ea lucrează în această perioadă. 'Da, de multe ori, încă nu am descoperit rețeta. Tot asta de organizări de evenimente. Asta fac de 5 ani.', ne-a spus Roxana. Vedeta are acum o relație cu Tinu Vidaicu, iar cei doi fac naveta pentru a petrece timp împreună.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton