Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu. A fost mireasă pentru a doua oară

 Pirvu Cristina
.

Roxana Ciuhulescu a îmbrăcat pentru a doua oară rochia albă de mireasă. Silviu Bulugioiu, alesul inimii sale, a dus-o în faţa altarului. Evenimentul a fost cu totul special deoarece a avut loc şi creştinarea fiului lor, Cezar Ioan. Multe vedete au participat la petrecere!

Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, pe data de 7 septembrie, după ce la începutul anului au păşit în faţa ofiţerului stării civile. Pe atunci, vedeta era însărcinată cu al doilea copil.

Mirii au ales să facă un dublu eveniment, nunta şi botezul băieţelului pe care i l-a dăruit noului ei soţ. Pentru această zi specială, fosta prezentatoare TV s-a pregătit intens. A mers prima oară la coafor unde Adrian Perjovski i-a aranjat părul într-un mod special, pe spate, iar un make-up artist s-a ocupat de chipul său, să strălucească.

Rochia albă pe care a ales-o a fost specială, până în pământ, pe un singur umăr. Pe cap a purtat un accesoriu special şi a renunţat la celebrul voal de mireasă. Se pare că ea ar fi considerat că acest accesoriu este demodat.

De cealaltă parte, mirele a purtat un costum elegant, pantaloni negri, cămaşă albă şi sacou gri. A respectat toate regulile şi a arătat perfect în ziua nunţii. Acesta a făcut câteva declaraţii înainte de ceremonie: „E greu de gestionat faptul că Roxana este persoană publică şi eu încerc pe cât posibil să nu fiu. Datorită dragostei pe care i-o port încerc să mă obişnuiesc cu asta. Le mulţumim celor care ne-au adus împreună, pentru că am avut şansa să ne cunoaştem”.

Roxana Ciuhulescu mireasa a doua oaraRoxana Ciuhulescu mireasa a doua oara

Cezar Ioan a fost botezat

Micuţul creştinat a fost cel care a atras toate privirile. Acesta a purtat costum, la fel ca tatăl lui, un costum gri. A fost cuminte şi a stat în braţele naşilor, dar şi în braţele tatălui.

După slujbele de la biserică, mirii şi toţi invitaţii s-au îndreptat către petrecerea de la restaurant. Multe vedete au participat printre care Adelina Pestriţu şi logodnicul său, Oana Roman şi altele.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton