Rosie Huntington-Whiteley se pregătește să devină mamă. Așa arată logodnica lui Jason Statham în ultima lună de sarcină!

 Popescu Alexandra
.

Rosie Huntington-Whiteley așteapă cu nerăbdare să devină pentru prima dată mamă, așa că momentul când își va cunoaște copilul este tot mai aproape.

Modelul Victoria Secret se află în ultima lună de sarcină și pare că se simte excelent. Rosie a fost surprinsă alături de mama sa la o plimbare prin Beverly Hills și, potrivit imaginilor, aceasta este o viitoare mama foarte grijulie. Dacă Beyonce poartă tocuri și în ultima lună de sarcină, logodnica lui Jason Statham este mai precaută, așa că a apelat la sandale joase. Într-o rochie neagră, peste genunchi, cu o geantă mare, maro, în mână, ochelari de soare la ochi și sandale cu multe barete și ținte în picioare, Rosie și și-a arătat burtica de gravidă cu zâmbetul pe buze și pare să fie într-o formă excelentă

Rosie și Jason Statham se pregătesc să devină părinți în perioada imediat următoare. Cei doi au făcut anunțul că vor avea un copil la începutul lunii februarie prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley vor avea un copil 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton